13.10.2017

Conferința internațională „Răspunderea penală a executorului judecătoresc și conflictul dintre executarea silită și măsurile asiguratorii luate în cursul procesului penal”

Reprezentanții Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, ai corpului judecătoresc, procurori și lectori universitari din Moldova participă la lucrările Conferinței internaționale, organizate de Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România la București.

Tematica conferinței vizează două aspecte - răspunderea penală a executorului judecătoresc și concursul între măsurile asiguratorii din procesul penal și executarea silită. Participanții la eveniment din Estonia, Spania, Franța și Moldova vor prezenta problemele existente în domeniul enunțat prin titlul conferinței.

Reprezentanții UNEJ Moldova vor susține două comunicări – una vizînd răspunderea penală a executorului judecătoresc, prezentată în comun cu dl Stanislav Copețchi, doctor în drept,conferențiar USM și cea de-a doua, care va elucida soluțiile legale pentru concursul măsurilor asiguratorii în procesul penal cu  cele de executare silită.


SRL "Progressive Dynamics" © 2017 Moldova