06.10.2017

Conferința de celebrarea a celei de-a 20-a aniversări de la intrarea în vigoare pentru RM a Convenției Europene a Drepturilor Omului.

În data de 06.10.2017 reprezentanți ai Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești au participat la festivitatea de celebrare a aniversării de 20 de ani de la intrarea în vigoare pentru Republica Moldova a Convenției Europene a Drepturilor Omului.

La eveniment au participat oficiali naționali de rang înalt - președintele Parlamentului, dl. Andrian Candu, președintele Curții Constituționale, dl Tudor Panțîru, președindete Curții Supreme de Justiție, dl Mihai Poalelungi, ministrul justiției, dl. Vladimir Cebotari, președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, dna Raisa Apolschii, dar și președintele Curții Europene a Drepturilor Omului, dl Guido Raimondi, aflat în premieră în vizită în Republica Moldova.

Participanții la eveniment au reiterat valoare jurisprudenței CEDO pentru Republica Moldova și importanța Convenției pentru respectarea drepturilor omului.

 


SRL "Progressive Dynamics" © 2017 Moldova