06.04.2017

La 1 si 2 aprilie reprezentanți ai UNEJ Moldova au participat la conferința internațională organizată de Universitatea Ovidius din Constanța, în comun cu UIHJ.

La 1 si 2 aprilie curent, reprezentanți ai UNEJ au participat la lucrările conferinței internaționale organizate de Universitatea Ovidius din Constanța, în comun cu Uniunea Internațională a executorilor judecătorești (UIHJ), având drept subiect ”Dreptul și principalele profesii juridice în actualul context european”. Evenimentul a reunit profesori universitari, procurori, judecători, executori judecătorești, avocați și notari din România, Bulgaria, Republica Moldova și Franța.

Reprezentanții din Republica Moldova au prezentat comunicări vizând competența teritorială și materială a executorilor judecătorești din Moldova (Oxana Novicov, secretar general UNEJ), răspunderea disciplinară a executorilor judecătorești (Doroftei Igor, executor judecătoresc, membru al Colegiului Disciplinar al executorilor judecătorești; Bunduc Tatiana, jurisconsult, UNEJ) și provocarea la infracțiune prin prisma aprecierilor CEDO (Copețchi Stanislav, conferențiar universitar, USM).


SRL "Progressive Dynamics" © 2017 Moldova