06.09.2019

Al XIII-lea Congres ordinar

În data de 06.09.19 executorii judecătorești din Republica Moldova s-au întrunit in cel de-al XIII-lea Congres ordinar.

În data de 06.09.19 executorii judecătorești din Republica Moldova s-au întrunit in cel de-al XIII-lea Congres. La deschiderea lucrărilor Congresului a asistat ministrul justiției, dna Stamati Olesea. Dna ministru a punctat prioritățile Ministerului Justiției în domeniul executării silite și a accentuat importanța respectării rigorilor legale și etice în activitatea executorilor judecătorești.

În cadrul lucrărilor acestui Congres, executorii judecătorești au ales noua componență a Comisiei de cenzori. Astfel, din componența Comisiei de cenzori fac parte următorii executori judecătorești: dna Condrea Nadejda (Cahul), dnul Bairac Ilie (Ocnița) și dnul Mușet Marcel (Sîngerei).

Le dorim multă perseverență, cutezanță si baftă membrilor Comisiei de cenzori, astfel încât încrederea acordată de colegi să fie întru totul îndreptățită.

Totodată, în cadrul lucrărilor Congresului al XIII-lea a fost prezentat membrilor UNEJ sistemul electronic de evidență și gestionare a procedurilor de executare, fiind colectate sugestii și propuneri referitor la funcționalitățile acestuia.


SRL "Progressive Dynamics" © 2017 Moldova