08.12.2017

Congresul ordinar al administratorilor autorizați din Moldova

Astăzi, 08 decembrie curent, președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, la invitația conducerii UAAM, participă la lucrările Congresului ordinar al administratorilor autorizați din Moldova.

În deschidere, președintele UNEJ a subliniat  impactul  benefic al profesiei de administrator autorizat  asupra mediului de afaceri și pentru buna funcţionare a statului de drept.

De asemenea, au fost conturate rezultatele colaborării stabilite încă în anul 2015,  pe cale încheierii unui Acord între Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești și Uniunea Administratorilor Autorizați din Moldova, menit să contribuie la stimularea cooperării în probleme de interes comun. 

În perioada acestei colaborări, UNEJ alături de UAAM și alte profesii liberale și-au consolidat eforturile, exprimînd adeseori o poziție comună în raport cu inițiativele autorităților publice de promovare a unor reglementări nefavorabile pentru activitatea profesiilor liberale conexe justiției.

Astfel, la 08.06.2016 a fost semnată Rezoluția Uniunii Avocaților din Republica Moldova, Asociaţiei Liga Națională a Notarilor din Republica Moldova, Asociaţiei Uniunea Notarilor din Republica Moldova și a Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova, Uniunii Administratorilor Autorizați din Republica Moldova, adoptată în contextul regimului de impunere fiscală pentru reprezentanții profesiilor conexe sectorului justiției.

În cadrul evenimentului,  Uniunea Administratorilor Autorizați din Republica Moldova și Uniunea Avocaților din Republica Moldova au semnat un Acord de colaborare, extinzînd în acest mod aria cooperării cu alte profesii liberale.

 

                                                                                                                                           

 

 

 

 


SRL "Progressive Dynamics" © 2017 Moldova