08.12.2020

Mesaj de felicitare pentru secretarul general Oxana Novicov

În cadrul unei ceremonii oficiale la data de 04 decembrie 2020, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a înmânat Înalta distincție de stat, Ordinul ”Gloria Muncii”, doamnei Oxana Novicov, secretar general al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.  

Evenimentul s-a desfășurat la Președinția Republicii Moldova.  

Şeful statului le-a mulțumit celor prezenți pentru munca imensă și a apreciat înalt profesionalismul manifestat și dedicația profesională, dorindu-le succese, curaj şi stoicism în activitatea pe care o desfășoară zi de zi.  

Decretul prin care președintele țării, Igor Dodon i-a conferit Ordinul ”Gloria Muncii” secretarului general al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești a fost semnat pe 30 septembrie 2020.  

Oxana Novicov este secretarul general din anul 2010. În aceasta perioadă, dnei a reușit lucruri deosebite, fiind o persoană de excepție pentru domeniul de executare silită, promovând profesia nu numai pe teritoritoriul Republicii Moldova, dar și pe arena internațională. Timp de 10 ani dna  Oxana Novicov și-a manifestat devotamentul profesional și personal față de Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești.

 

Colectivul UNEJ își exprimă profundul respect pentru munca imensă și apreciază înalt profesionalismul și dedicația profesională manifestate zi de zi de dna Oxana Novicov.

Ne mândrim!


SRL "Progressive Dynamics" © 2017 Moldova