11.10.2018

CONFERINȚA PRACTICĂ INTERNAȚIONALĂ "PROCEDURI MODERNE EXECUTIVE ÎN CONDIȚIILE REFORMEI SISTEMULUI INSTITUȚIILOR JURIDICE ȘI ADMINISTRATIVE JURIDICE. IMPLEMENTAREA EXPERIENȚEI EUROPENE"

În data de 05 octombrie 2018, orașul Dnepropetrovsk, Ucraina a găzduit conferința internațională „Proceduri moderne de executare în ceea ce privește reformarea sistemului judiciar și a instituțiilor juridice. Implementarea experienței europene.”

Conferința a fost organizată de Asociația interpreților privați din Ucraina, Proiectul CE „Legea-justiție“, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și ONG-ul «Biroul de executare privat», susținută de Asociația Avocaților din Ucraina, Biroul Coordonatorului de proiect al OSCE din Ucraina și administrația regională de stat din Dnepropetrovsk și a reunit aproximativ 300 de participanți din comunitatea profesională ucraineană, inclusiv sistemul judiciar, administrația locală și serviciul executiv de stat, reprezentanți ai companiilor financiare și comerciale, precum și interpreți privați și publici, avocați, oameni de știință și profesori.

Președintele UNEJ Moldova a participat în calitate de expert împărtășind experiența profesională în materia accesului la informațiile relevante pentru procedura de executare, informațiilor ce permit identificarea debitorului, a patrimoniului său, aspecte ce țin de atribuțiile executorilor judecătorești stagiari și instituția alăturării la urmărirea bunurilor, reglementată de art. 31 al Codului de executare.


SRL "Progressive Dynamics" © 2017 Moldova